Vill du kommentera i min Blogg?

Eftersom Bloggen ligger "inbäddad" i min hemsida har jag upptäckt att det inte går att skriva kommentarer till mina inlägg. Om du vill skriva nåt så kan du högerklicka på rubriken "Kennel Järvsöstigens Aktualiteter". Då kommer det upp en ruta, välj då "copy shortcut", eller vad det står på svenska. Klicka där och ställ sedan markören i adressfönstret. Välj sedan "Klistra in"

Då fungerar det som det ska, hoppas jag

Lycka till, jag ser fram emot litet hälsningar även här.

Grytprovsresultat för Tyson

En av Nikas valpar Tyson och hans husse bor i Åsele, det innebär att de har cirka 20 mil enkel resa till något träningsgryt. Nu har de startat sin karrär med både godkänt karaktärsprov och godkänt grytapporteringsprov i Fällfors den 17 augusti. Totala antalet mil har visst blivit 200 sa han (om jag inte hörde fel). Jag gratulerar till framgångarna och önskar lycka till i vinter.
Att Tyson hade anlag för apporteringen syntes redan som liten eller hur?


Fokus har en snygg bror

Figge visade vart skåpet ska stå, på Västergötlands Stövarklubbs utställning i Mossebo den 10 augusti. Han fick 1 ökl, blev bästa hanhund och fick därigenom CK. Jättekul, vi norrlänningar gratulerar. Helt plötsligt ligger Fokus i lä med sin 1:a ukl med HP.
Här kommer en stilstudie på brorsan i alla fall. Klicka på bilderna så visas de i större format

                                                                    

                

RSS 2.0